Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Tradicinė pica su traškia plutele


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1.Pagrindui :
7 g džiovintų mielių
2 šaukšteliai cukraus
3/4 stiklinės šilto vandens
2 1/2 stiklinės miltų
žiupsnelis druskos

2.Picos viršui :
3/4 stiklinės pomidorų padažo
125g itališkojo saliamio dešros [supjaustytos griežinėliais ir tada supjaustytos plonais šiaudeliais]
2 šaukštai smulkinto šviežio baziliko
125g pjaustytų mažų pievagrybių
plonais griežinėliais supjaustytas svogūnas
1/2 žalios saldžiosios paprikos (smulkintos)
12 sunokusių alyvų be kauliukų, supjaustytų puselėmis
6 ančiuvių filė
stiklinė tarkuoto modzarelos sūrio
1/4 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio



Veiksmai :

Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite mieles ir cukrų, įmaišykite šilto vandens. Į dubenį persijokite miltus ir druską, supilkite mielių mišinį ir kruopščiai išmaišykite. Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą minkykite 10 minučių arba tol, kol neliks gumulėlių ir ji pasidarys elanstinga. Iš tešlos iškočiokite skritulį, kuris tilptų į 30cm picos padėklą. Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių. Picos pagrindą aptepkite pomidorų padažu ir ant viršaus sudėkite saliamio dešrą, baziliką, grybus, svogūną, pipirus ir alyvas. Tada dar išdėliokite ančiuvių gabalėlius, apibarstykite modzarelos ir parmezano sūriu. Kepkite 30 minučių

Picos

Receptą atsiuntė Violeta


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Andrius ( 2009-01-25 18:59:00 )
O padas isejo plonas ar storas ?
Seip su tuom mieliem tai turetu turbut jauciu storas but, bet vistiek klausiu :)
picu manijake ( 2009-01-21 15:37:22 )
atrodo kad bus skanu ;] butinai pameginsiu !!!
lififina ( 2008-05-02 14:44:03 )
Isbandziau sita picos pada,tik ant virsaus pridejau tai,kas man labiausiai patinka,tai pica gavosi be priekaistu :)Dabar visada kepsiu tik ant sito pado.
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Anastazas, Zita, Gotautas, Aušra, Žydrė, Edilija.

Pasveikink!

Anekdotas

Baro lankytojas: -Aš visada dedu į kišenę popieriuką su adresu, kad jei prisigersiu, galėtų parvežti. -Ir ką jūs ten rašote? -Paryžius, Monmartas... -Bet gi jūs gyvenate Visagine! -Gyvenu Visagine, bet porą kartų buvo nuvežę ir į Paryžių!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą