Receptai
Tortas "Angeliukas"
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Tešlai: 3 kiaušiniai, ¾ stiklinės grietinės, ¾ stiklinės cukraus, 1,5 šaukšto bulvių krakmolo, 750 g miltų, 450 g margarino , 2 šaukšteliai amoniako.Kremui: 3 kiaušiniai, 2 šaukštai bulvių krakmolo, 2 pak. vanilininio cukraus, stiklinė grietinės, 3 stiklinės pieno, stiklinė cukraus, 300 g margarino
Veiksmai :
Maišytuvu išplakti kiaušinius , cukrų, grietinę ir krakmolą. Miltus sumaišyti su amoniaku ir smulkiai sukapoti su margarinu. Tada sumaišyti su plakiniu ir gerai išminkyti. Tešlą padalinti į 7 lygias dalis, plonai iškočioti ir kepti. Karštu s biskvitus apipjauti pagal tortinės dydį.
Kremui skirtus kiaušinius maišytuvu išplakti su grietine, krakmolu ir vanilininiu cukrumi . Ant silpnos ugnies puodelyje užvirinti pieną su cukrumi ir margarinu, pamažu pilti plakinį. Trumpai pavirti. Kremas turi būti tirštas. Karštu kremu (!) pertepti biskvitus (į kelis sluoksnius galima dėti riešutų arba smulkintų džiovintų vaisių), patepti torto viršų, šonus ir juos apibarstyti biskvitų trupiniais
Receptą atsiuntė Vija
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):be foto tai is kur zmogui zinoti ka jis gamins?
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Prieskonių vartojimas su Malta mėsa - Kvapieji pipirai Baltieji pipirai Juodieji pipirai Žalieji pipirai Uoginė paprika Universalūs prieskoniai Pipirų mišinys Česnakiniai pipirai Aitriųjų paprikų prieskoniai Maltos mėsos prieskoniai Maltos saldžiosios paprikos Bazilikai Picos pries...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Italija Viename Sicilijos bare kur aišku renkasi tik tikri italai vieną dieną užeina negras... Atsisėda priebaro, užsisako viskio... Bare kapų tyla.. po kokių 10 minučių vienas italas neiskentes sako : - Klausyk nygeri.. o tu žinai kodėl tu visas juodas o tavo rankų plaštakos baltos? - Ne atsako negras, nežinau - Ogi todėl, kad kai mes tave dažėme tu rankomis į sieną buvai atsirėmęs Baras lūžta.. Po kelių minučių tas pats italas vėl klausia: - Nigeri a nigeri o tu žinai kodėl tu juodas o tavo padai balti ? - Ne nežinau, sako negras - Ogi todėl, kad kai tave mes dažėme tu juk stovėjai.. Visas baras išlūžo vėl.. Čia negras baigė gerti viskį.. numetė pinigus ( tipo atsiskaitė ) Ir sako tam pačiam italui: - O tu žinai kodėl tu visas baltas o tavo šiknos skylė juoda? - Nu ne nežinau sako italas - Ogi todėl, kad kai aš tave dariau man dar dažai nebuvo išdžiūvę......