Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


Grietinė


Grietinė - rūgštus riebaus pieno produktas. Gaunamas iš normalizuotos grietinėlės, suraugintos grynais pieno rūgšties mikroorganizmais. Lietuvoje gaminana 10% (dietinė), 20, 25, 30, 36, ir 40% grietinė. Turi gryną pieno rūgšties skonį ir kvapą su ryškiu pasterizacijos prieskoniu ir kvapu. Jos masė gana tiršta, balta su gelsvu atspalviu. Gaminama aukščiausios ir I rūšies grietinė. Aukščiausios rūšies grietinės rūgštumas 65-90 °T (Ternerio laipsnių), I rūšies 65-110 °T.

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Liucija, Odilija, Kastautas, Eiviltė, Otilija, Kastytis.

Pasveikink!

Anekdotas

Jauna geografijos mokytoja ateina į paauglių klasę, kurioje vien berniukai ir pradeda mokyti: -Šiandien vaikai susipažinsime su gaubliu... Klasėje berniukai krykštauja, švilpauja... Mokytoja nubėga pasiskųsti direktoriui: -Jūs panele nemokate bendrauti su jaunimu,- sako direktorius.- Eime, aš jums parodysiu, kaip su jais elgtis ir bendrauti. Nueina į klasę. Direktorius sako: -Sveiki, subinės!!! -Labas, ponas direktoriau,- atsako mokiniai. -Šiandien mokysimės, kaip ant gaublio prezervatyvą uždėti. -O kas yra gaublys, ponas direktoriau? - klausia vienas berniukas. -Nuo to aš ir norėjau pradėti.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą