Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Prieskonių vartojimas su Malta mėsa

Kategorija: Kulinarija


Kvapieji pipirai
Baltieji pipirai
Juodieji pipirai
Žalieji pipirai
Uoginė paprika
Universalūs prieskoniai
Pipirų mišinys
Česnakiniai pipirai
Aitriųjų paprikų prieskoniai
Maltos mėsos prieskoniai
Maltos saldžiosios paprikos
Bazilikai
Picos prieskoniai
Aštrūs mėsos prieskoniai
Keptos mėsos prieskoniai
Svogūnų milteliai

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Teobaldas, Vaidivutis, Vydmina, Valentas, Aldas, Vaidevutis.

Pasveikink!

Anekdotas

Grįžta vyras iš žvejybos ir sako žmonai:
- Na ir šykštūs žmonės pasidarė. Mes su draugais susitarėm, kad pirmasis, sugavęs žuvį, stato magaryčias, antrasis - užkandą. Ir ką tu galvoji? Žiūriu Petro plūdė paniro, o jis sėdi lyg nematytų. Jurgiui irgi timptelėjo, net botagas susilenkė. O jam nė motais. Ot šykštuoliai.
- O tau kibo? - klausia žmona.
- Juk aš ne durnas - be masalo užmečiau.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą