Receptai
Sklindžiai su obuoliais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
180 g miltų,
2 kiaušiniai,
10 g cukraus,
100 g obuolių,
5 g druskos,
5 g mielių,
150 g vandens,
40 g aliejaus,
60 g sviesto.
Veiksmai :
Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens ištrintas mieles. Pilkite miltus ir maišykite. Baigdami maišyti supilkite tirpintą sviestą, išmaišykite iki galo, apibarstykite miltais ir pastatę šiltai leiskite tešlai pakilti.
Obuolius nulupkite, išimkite sėklines ir supjaustykite griežinėliais, juos pamiltuokite ir dėkite į tešlą. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi, pavilgytu vandenyje šaukštu dėkite tešlą. Sklindžius kepkite iš abiejų pusių, kol pasidaro gražios aukso spalvos. Paduokite valgyti su sviestu, grietine ar uogiene. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):o kur dingo kiausiniai nurodytoje eigoje? :P
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad geriau atsidarytų stiklainiai - Pastovėjusius konservų stiklainius su užsukamais dangteliais lengviau atidarysite jei prieš tai pašildysite. Taip pat pamėginkite užkišti šaukšto galiuką už dangtelio krašto ir šiek tiek atplėšti nuo stiklainio. Taip pateks oro, dangtelis ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kavinėje vaišinasi vyriškis. Geria svaigalus. Pro šalį eina vienuolė. Susiduria su vyriškio žvilgsniu ir ima priekaištauti: - Kaip tu gali vėjais leisti gyvenimą šitokiame nedorybės liūne?! - Čiagi jokios nedorybės, sesute... - Ana,- piktokai prisistato vienuolė. - Taigi, Ana. Normalu. Aš gurkšnoju. - Tai irgi rūstina Dievą,- sako vienuolė. - O tu, sese Ana, esi ragavusi bent sykį?- klausia vyriškis. - Ne!- piktinasi vienuolė. - Tai kaip gali smerkti? Va, nupirksiu tau gėrimo, kai paragausi, tada... - Jokiu būdu! Žmonės matytų, kad vienuolė geria svaigalus... - Aš paprašysiu, kad tau įpiltų į puodelį,- sako vyriškis. Vienuolė nenoromis nusileidžia. Vyriškis nueina prie baro ir sako: - Man dvi taures degtinės, bet vieną supilkit į arbatos puodelį. Barmenas atsigręžia: - Ką, vėl ta sesuo Ana?