Receptai
Kimšti paukščių kakleliai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.5-8 kakleliai,paukštienos atliekos,
2.300g kiaulienos,
2kiaušiniai,
3.4-5 riekelės išmirkyto pyrago,
pipirų, druskos,
4.2-3 skiltelės česnako,
5.1 svogūnas,
6.100g sviesto,
lauro lapelių.
Veiksmai :
Paukščių kaklelių odą nusmaukti nuo kaklo kaulėtosios dalies ir išplauti. Paukštienos kepenėles, skilvelius, širdeles, sparnelius ir kiaulieną išvirti ir sumalti mėsmale. Kartu sumalti česnakus ir svogūną. Į mėsos masę įberti pipirų, druskos, sudėti išmirkytas pyrago riekeles, įmušti kiaušinius. Gerai išminkyti. Tos masės prikimšti kaklelius ir galus užsiūti. Kaklelius dėti į puodą su trupučiu riebalų, įpilti šiek tiek vandens, įberti druskos, įdėti kelis lauro lapelius ir apie 25 min. virti ant lengvos ugnies.Išvirusius išimti, sudėti ant lentutės ir kita lentute paslėgti. Kai kurios šeimininkės kaklelius kepa riebaluose apvartant. Paskui paslegia.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Traškių riekelių paslaptis - Pakepinti lašinukai nepaprastai tinka prie blynelių su obuoliais, kiaušinienės, makaronų su voveraitėmis ar bulvių košės su salierais. Tačiau tik tada, kai yra traškūs, o ne plaukioja riebaluose. Kaip juos tinkamai pakepinti? Mikrobangėje: be...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sėdi liūtas ir burba:
- Ech, priėmė į armiją, nuskuto plikai...
- Ne tave vieną!
Pasižiūri liūtas žemyn ir sako:
- Ko žiūri, žiurke?
- Aš ne žiurkė! Aš... ežiukas...