Patarimai
Traškių riekelių paslaptis
Kategorija:
Kulinarija
Pakepinti lašinukai nepaprastai tinka prie blynelių su obuoliais, kiaušinienės, makaronų su voveraitėmis ar bulvių košės su salierais. Tačiau tik tada, kai yra traškūs, o ne plaukioja riebaluose. Kaip juos tinkamai pakepinti?
Mikrobangėje: bekonienos riekeles įdėkite tarp dviejų virtuvinio popieriaus sluoksnių, padėkite ant lėkštės ir pakepinkite maždaug 3 min. Kepant popierrių vieną kartą pakeiskite.
Keptuvėje: lašinukų riekeles čirškinkite tefloninėje keptuvėje vidutinėje temperatūroje, kol ištekės riebalai ir riekelės užsiries. Išėmusios padėkite ant virtuvinio popieriaus, kad susigertų nereikalingi riebalai.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jei reikės tik baltymo - Jei gaminant patiekalus jums prireikė tik kiaušinių baltymų ir liko nesunaudotų trynių, juos kurį laiką galite palaikyti šaldytuve, užpiltus šaltu vandeniu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Gydytojas išrašė vienai labai apkūniai pacientei šimtą mažų piliulių.
- Po kiek šitų tablečių aš privalau gerti kasdien?
- Nė vienos, - atsakė gydytojas. - Paberkite jas ant grindų triskart į dieną ir surinkite po vieną į buteliuką, padės geriau.