Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Traškių riekelių paslaptis

Kategorija: Kulinarija


Pakepinti lašinukai nepaprastai tinka prie blynelių su obuoliais, kiaušinienės, makaronų su voveraitėmis ar bulvių košės su salierais. Tačiau tik tada, kai yra traškūs, o ne plaukioja riebaluose. Kaip juos tinkamai pakepinti?
Mikrobangėje: bekonienos riekeles įdėkite tarp dviejų virtuvinio popieriaus sluoksnių, padėkite ant lėkštės ir pakepinkite maždaug 3 min. Kepant popierrių vieną kartą pakeiskite.
Keptuvėje: lašinukų riekeles čirškinkite tefloninėje keptuvėje vidutinėje temperatūroje, kol ištekės riebalai ir riekelės užsiries. Išėmusios padėkite ant virtuvinio popieriaus, kad susigertų nereikalingi riebalai.

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Donatas, Malvina, Severinas, Viltaras, Mingedė, Aliodija, Severas.

Pasveikink!

Anekdotas

Sėdi du vyrai rojuje prie vyno upės, ramiai geria vyną tik žiūri kitas staigiai bėga prie tos upės ir atgal nudumia. Po kelių dienų vėl tas pats žmogelis net nespejo pribėgt. Po savaitės ivykis vėl kartojasi. Šįkart vos pribėgęs žmogelis staigiai išgėrė. Tie du sėdintys ir klausia:
- Ko tu čia taip lakstai? Juk visa upė vyno.
Tas sako:
- Jums gerai, o aš ten ant operacijos stalo guliu.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą