Receptai
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)
Šalis: Estija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
100 g lašiniukų,1 svogūnas,
3 morkos,
0,5 griežčio,
1 petražolė arba saliero gabalėlis,
1/4 kopūsto gūžės,
5 bulvės,
0,5 1 vandens arba sultinio,
300 g konservuotų grybų,
druskos, svogunų arba laiškinio česnako laiškų,
petražolių lapelių,
grietinės.
Veiksmai :
Lašiniukus supjaustyti plonais griežinėliais arba kubeliais, sudėti į puodą ir pakaitinti. Lašiniukų riebaluose apkepinti supjaustytas prieskonines daržoves (svogūną, morkas, petražolę arba salierą). Paskui įpilti karšto vandens arba sultinio, sudėti griežinėliais supjaustytą griežtį, į 4 — 5 dalis supjaustytą kopūstą, perpjautas pusiau arba nepjaustytas bulves. Viską virti, kol paminkštės. Tada pridėti savo sultyse arba su riebalais troškintų grybų (perpjautų pusiau arba nepjaustytų). Viską dar pavirti 10 minučių, pasūdyti. Pagamintą valgį apibarstyti pjaustytais žalumynais, galima įdėti ir grietinės. Patiekti su pomidorų, agurkų, salotų lapelių arba burokėlių salotomis. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tradicinis fondiu - Kai ruošiate „burginjon“ fondiu, aliejus neturėtų sudaryti daugiau dviejų trečdalių indo ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Petriukas pavėlavo į traukinį. Bandė įšokti į pravažiuojantį. Negalima sakyti, kad jam nepavyko - truputis Petriuko nuvažiavo į Vilnių...