Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Višta su česnakais


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1.1 višta
2.1 galvutė česnako
3.100 g baltojo vyno,
vištienos prieskonių, druskos
4.50 g sviesto
šviežių rozmarinų

Veiksmai :

Vištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, smulkintais rozmarinais, česnaku ir palaikome 2 - 3 valandas. Tada į skardą įpilame vyno, ant vištos užtepame sviesto ir, uždengę folija, kad kuo mažiau kepimo skysčio išgaruotų, kepame.
Jei kepimo skystis išgaruoja, į skardą dar įpilame vyno ar vandens. Baigiant kepti foliją nuimame ir vištą apskrudiname. Skanaus!

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

shmikis ( 2009-01-08 19:31:14 )
o nebus kad cia ne vista cesnake, o vista vyne? as tai praskiesciau vandeniu..
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Matilda, Dainotas, Rimgaudė, Dainius.

Pasveikink!

Anekdotas

-Brangusis, šiandien aš pagaliau supratau, kodėl mano vairavimo instruktorius vadina pesčiuosius kėgliais…

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą