Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

2 šaukštai margarino, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio arba vandens, 2 stiklinės šviežių uogų ir 2 šaukšteliai cukraus, arba 1,5 stiklinės uogienės., druskos, tarkuotos citrinos žievelės, petražolių lapelių. 

Veiksmai :

Miltus pakepinti ištirpintame margarine, kol pagels, įpilti sultinio arba vandens, užvirinti, suberti šviežias uogas ir virti, kol uogos išvirs.Tada padažą pertrinti per sietelį, vėl užvirinti ir pagardinti. Jei vietoj šviežių uogų yra dedama uogienė - pertrinti nereikia. Padažas tinka prie naminių ir laukinių paukščių mėsos, triušienos, kiškienos. 


Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Sanginas, Ramvydė, Odilija.

Pasveikink!

Anekdotas

Programuotojas - tai žmogus, jums visiškai nesuprantamu būdu sprendžiantis problemą, kurią jūs net nežinojote, kad turite.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą