Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Kiaušiniu virimas

Kategorija: Kulinarija


1. Norint išvirti minkštai, kiaušiniai dedami į verdantį vandenį ir verdami 3-3,5 min... Baltymas bus pusiau išviręs, o trynys - skystas.

2. Pusiau minkštai kiaušiniai verdami 4,5-5,5 min. Baltymas bus išviręs, o trynys skystas.

3. Norint išvirti kietai, kiaušiniai dedami į verdantį vandenį ir dar verdami 8-10 min.

4. Kiaušiniai be lukšto ("marškinėliuose"). Pasūdytas ir parūgštintas vanduo užvirinamas (10g. druskos, 50g. 3% acto 1l. vandens). Lukštas permušamas pusiau, kiaušinį laikant prie pat vandens, ir kiaušinis paleidžiamas į verdantį vandenį. Verdama 3-3,5 min., kol suverda baltymas ir pradeda tirštėti trynys. Išvirti kiaušiniai skylėtu samčiu išgriebiami į šiltą pasūdytą vandenį.


Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Leonas, Visgintas, Eitvydė.

Pasveikink!

Anekdotas

- Kas taip traukia žmones tapti sinoptikais?
- O kur dar kitur galima klysti 50 kartų iš 100 ir dėl to neišlėkti iš darbo?

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą