Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Pjaustytas mėsos vyniotinis su įdaru


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1.1 kg minkštimo (šlaunies),
2.100 g lašiniukų,
3.1 didelis svogūnas, 4.1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 5.1 šaukštelis maltų raudonųjų pipirų,
6.1 šaukštelis druskos,
7.30 g margarino, 8.1/2 šaukšto pomidorų tyrės, 9.aštraus padažo.



Veiksmai :

Vyniotiniui imti kuo storesnį mėsos gabalą. Iš jo aštriu peiliu išpjauti ploną (1 cm storio) platų gabalą, išmušti jį ir ant viršaus uždėti supjaustytų lašiniukų ir svogūnų. Įdarą apibarstyti prieskoniais. Mėsą kietai suvynioti, galą sudūrimo vietoje prismeigti kas 2 cm ilgais mediniais smeigtukais.. Vyniotinį supjaustyti tarp smeigtukų griežinėliais. Juos iš abiejų pusių apkepinti įkaitintuose riebaluose, įdėti pomidorų tyrės, įpilti šiek tiek karšto vandens ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Ištroškintus griežinėlius sudėti į dubenį. Likusį skystį perkošti, pagardinti ir užpilti ant jų.
Patiekti su virtomis bulvėmis arba bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis.


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Agnietė, Galiginas, Garsė, Ineza, Inesa, Ineta, Ina.

Pasveikink!

Anekdotas

Nors kiek pradedant kalbėti apie šiuolaikinę fiziką, būtina suprasti, kas yra elektra. Paaiškinsiu jums tai mikrobangės krosnelės pavyzdžiu. Pliaukštelėjus jungikliu, elektra laidais patenka į mikrobangę, kur virsta (elektrolizės būdu) mažutėlėmis mikrobangelėmis. Jos viduje naršo tol, kol aptinka gabalą kokio maisto. Aptikusios praneša vienos kitoms pliaukšėdamos uodegėlėmis tam tikru būdu. Tada bangelės - darbininkės prasiskverbia pailgosiomis žarnomis ir susispiečia apie bangą - motiną. Tai sukelia staigų temperatūros šuolį, patiekalas pasitroškina ir būna suvirškintas aminorūgštimis. Fermentai išskiria burbuliukus, po ko seka stenėjimas ir nuleidimas. Požeminiais vamzdžiais pliurzė juda į nutekamųjų vandenų valymo stotį, kuri, savo ruožtu, viską nukreipia į upę, iš kur maišymosi proceso dėka viskas patenka į visas upes regione. Upės krenta iš aukštai ir suka turbinas, kurios gamina elektrą, kuri tuojau pat eina atgal į mikrobangę, tokiu būdu uždarydama elektros grandinę. Pastebėjote? Mikrogranulės su tuo niekaip nesusiję, todėl dėl jų nėra ko jaudintis. Patikėkite - joms į jus nusispjauti.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą