Receptai
Pievagrybių padažas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
gabalėlis sviesto5 (ar daugiau) pievagrybių
2 šaukštai grietinės
Veiksmai :
Įdėti sviestą į karštą keptuvę ir palaukti kol ištirps. Vėliau įdėti smulkiai supjaustytus pievagrybius į keptuvę ir maišyti kol iškeps. Paskui išmaišyti į keptuvę su pievagrybiais grietinę ir labai trumpai pamaišyti
Skanau
Receptą atsiuntė : V.Simona
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kiek laiko reikia kept pievagrybius?
tikrai labai skanu ir svoguniukas tikrai tinka :) paprasta ,greita ,patogu!
dar kumpio ir padazas kaip ciliake :)
skaniau butu svoguniuko dar idet
skaniai atrodo:]
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių - Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
– Girdėjau, tu apsivedei?
– Na taip, apsivedžiau.
– O tai ko tu čia taip netikėtai apsisprendei?
– Nepatiko gamyklos valgykloje maitintis.
– Tai dabar geriau?
– Dabar jau pradeda patikti...