Receptai
Morkų kava
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.400 g morkų,2.1,5 l vandens,
grietinėlės,
ledų,
3.50 g cukraus.
Veiksmai :
Morkos sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje, kol paruduos. Į verdantį vandenį suberiamos sudžiovintos morkos ir 5 – 10 minučių paverdamos. Tada perkošiamos, supilstomos į puodelius ir užbalinamos ledais, grietinėle. Paskaninama cukrumi. Skanaus.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):skanu... atmenu mokykloje dareme labai patiko...
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Daktare, žmona man neištikima, bet ragai man neauga… Gal kas negerai?
- Oi, supraskit, ragai ir neturi augti, čia tiesiog toks posakis.
- A… Tai gerai, nes jau maniau, kad gal kalcio trūksta…