Patarimai
Tešlos pakilimo technika
Kategorija:
Kulinarija
Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai išminkytos ir pakilusios tešlos kepinio riekutė būna lanksti, o akutės - smulkios ir vienodos.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Orkaitės įkaitinimas - Orkaitė turi įšilti iki reikiamos temperatūros dar iki tol, kol jūs įdėsite kepinį. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina drebantis senukas pas daktarą ir sako: “Daktare,ką man daryti? Aš labai drebu…” Daktaras: “Tai gal jūs daug geriate?” Žmogelis: “Ne,daugiau išlaistau…”