Receptai
Jautiena kepta džiūvėsėliuose
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
500 g jautienos,druskos,
pipirų,
kiaušinis,
4 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
50 g riebalų,
50 g sviesto.
Veiksmai :
Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska, pipirais, pavolioti kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Tada mėsą apkepti. O kai apkeps, apipilti ištirpdytu sviestu. Skanaus.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Pertrinta sriuba - Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta, galima ją uždaryti sužiedėjusio pyrago minkštimu, išmirkytu sultinyje ir pertrintu per sietelį;...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kai su nepaaiškinamu susiduria mistikas, jis kalba apie Dievą. Kai su nepaaiškinamu susiduria mokslininkas, jis kalba apie finansavimą.