Žodynas
Sierra Silver
Tekila - tai alkoholinis gėrimas, gaminamas tik iš mėlynosios agavos vaisiaus, naudojant distiliacijos metodą. Šis gėrimas buvo atrastas prieš daugiau kaip tris šimtus metų Meksikos teritorijoje. Tekila - romantiškas, drąsus gėrimas, turintis sausą skonį bei suteikiantis jėgos kokteiliams. Savo vardą tekila gavo iš Jalisco valstijos Tekilos miesto, kur ji yra gaminama. 1656 m. pirmą kartą šioje teritorijoje įsikūrė keli fermeriai. Teritorija, buvo atiduota Majorui Juan Lopez Villasada. Kaip tik jis sukūrė Agavos agrikultūrinius metodus, atrado būdus tekilai valyti nuo nuodingų medžiagų. Laikui bėgant atsirado 15 mažų gamyklėlių gaminančių tekilą mieguistame Tekilos mieste. Pirmą kartą tekila buvo eksportuota 1873 m. Dabar tekila yra eksportuojama į daugiau kaip 80 pasaulio šalių.
Tequila SIERRA gaminama iš mėlynosios agavos, kuri auginama prie Guadalajara miesto (Guadalajara yra Jalisko provincijos sostinė, taip pat šis miestas vadinamas tekilos sostine). Ši tekila yra rinkos lyderė daugelyje Europos šalių.
Sidabrine arba Silver tekilą galime vadinti tik tokią tekilą kuri yra distiliuota du kartus. Tekila SIERRA Silver yra jauna, labai skaidri, kvapni bei pikantiška tekila. Rekomenduojama gerti su citrina ir druska. Tai pat puikiai tinka kokteiliams gaminti.
Butelio tūris: 0.7 lInternetinis adresas: http://www.sierratequila.de/
Kaina parduotuvėje apie: 68.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Traškių riekelių paslaptis - Pakepinti lašinukai nepaprastai tinka prie blynelių su obuoliais, kiaušinienės, makaronų su voveraitėmis ar bulvių košės su salierais. Tačiau tik tada, kai yra traškūs, o ne plaukioja riebaluose. Kaip juos tinkamai pakepinti? Mikrobangėje: be...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Traukinio restoranas. Sėdi vyras su žmona, šnekasi apie savo laimingą vestuvinį gyvenimą, tik bėda: vyras nevaisingas. Vyras sako žmonai:
- Va, žiūrėk, prie baro stovi vaikinas, reikia paprašyti gal jis galėtų būti mūsų vaiko tėvas.
- Aha, simpatiškas vaikinas, tik kaip jo paprašyti?
- Aš viską suorganizuosiu, pasitikėk manim. Tik nesakom, kad mes vyras ir žmona.
Vyras prieina prie vaikino, pasišneka, susidraugauja. Po kiek laiko sako:
- Va, matai tą gražią moteriškę prie stalo? Man atrodo tu jai patinki, susipažinkite.
Na ką, vaikinas pabando: priena, pasišneka su ja, nueina į kupė.
Po kiek laiko vyras su vaikinu susitinka bare.
- Na kaip sekėsi? Ar patvarkei ją?
- O, jo, pasaka! Pasitratinom kaip žvėrys! Padariau ją vieną kartą, antrą, treęčą, būčiau varęs ir varęs, bet blt, kandonai baigėsi!!!