Receptai
Troškinta laukinė antis
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Antis,100 g lašinukų,
100 g ištirpinto sviesto,
2 stiklinės sultinio,
0,5 stiklinės grietinės,
2 šaukšteliai miltų,
druskos,
šaukštas citrinos sulčių.
Veiksmai :
Antį prismaigstyti lašinukų, pakepinti svieste, apipilti sultiniu, įberti druskos, įpilti citrinos sulčių ir tada troškinti. Ištroškintą antį supjaustyti ir patiekti su bulvėmis. Skanaus.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rūkytą dešrą lengviau nulupti - Rūkytą dešrą lengviau nulupti palaikius ją prieš tai šaltame vandenyje...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kalėjimo viršininkas, išleisdamas kalinį į laisvę:
- Tikiuosi, kad mudu daugiau nesimatysime...
- Tai ką, jau ruošiatės į pensiją?!