Receptai
Tinginys
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1stiklinė pieno100 gramų margarino
100gramų sviesto
1stiklinė cukraus
5-6šaukštai kakavos (negranuliuotos)
2 pakeliai sausainių (360gramų)
Veiksmai :
Į puodą įpilti pieną ir ištirpinti margariną bei sviestą iki virimo. Cukrų sumaišyti su kakao ir po to sumaišyti pieno mase. Kai sumaišai sudėti sutrupintus sausainius ir sumaišius įdėti į formą kuri apvilkta plevele (galima mase dėti ir į maišiuką). Palikti ataušti (geriausia šaldiklyje).Tinka vartoti su :
Kaip kam skanu bet man skaniausia su stikline pieno :)Receptą atsiuntė Julytė
Receptą atsiuntė: Julytė
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Na tinginys jau saldytuve, lauksim kol sustings ir ragausim ;)
Čia pamiršta kondensuotą pieną įrašyti. Netyčia suklydo. (Julytė pati patvirtino). ; }}
mano sese moka padaryti skanu tinginy, reikes isbandyti ir si recepta :]
mano mama kai daro tai pila sutirstinta piena ir dar cukraus atskirai ideda.pabandysiu ir taip,bet manau mano mamos receptas geresnis.
labai puikus tinginys pavyko :) ir skanus
pats skaniausias dalykas TINGINYS :)
labai skanu labai nesunku ir linksma jy gaminti, taippat ir valgyti :)
skanus turetu buti! isbandysiu :]
liux :)
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Moteris prašo gydytojo: - Na, pasakykite man, koks aš gyvunas... - Ponia, jūs gi žmogus! - Na, koks aš žmogus? Ryte keliuosi susivėlusi kaip avis, į darbą lekiu alkana kaip sakalas, įsikimbu į troleibusą kaip bezdžionė ir važiuoju juo kaip zuikis, stumdydamasi kaip meška... Kol atvažiuoju, riejuosi su visais kaip kalė, išlipu apipešiota kaip višta, dirbu visą dieną kaip jautis, paskui kaip skalikas lakstau po parduotuves, apsikraunu kaip kupranugaris ir velkuosi namo kaip nuvarytas kuinas. Namie, ruošdama vakarienę, urzgiu ant vaikų kaip tigras, o ant kaimynų snypščiu kaip gyvatė. Grįžęs iš darbo vyras klausia: Katytė, valgis paruoštas? Visus pavalgydinu, paguldau vaikus miegoti, pati guluosi. Vyras, atėjęs į lovą, sako: Pasitrauk, karve, nes išsidrėbei kaip kiaulė. Na, argi aš žmogus, gydytojau?