Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę

Kategorija: Kulinarija


Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui.

Šaltinis : dansukker.com


Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Mantvinas, Žybartė, Gerardas.

Pasveikink!

Anekdotas

Ežeras. Žvejys gaudo žuvį. Prie jo prieina žioplinėjantis poilsiautojas ir pastovėjęs klausia:
- O ką jūs su žuvim darote?
- Na, mažas paleidžiu - atsako žvejys.
- O dideles?
- O dideles dedu į skardinę nuo šprotų.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą