Receptai
Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.500 g jautienos minkštimo,
2.50 g lašiniukų,
3.30 g riebalų arba aliejaus,
4.5 kilkės, tarkuotos citrinos žievelės,
5.1/2 citrinos ,
6.2 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių,
7. 4 šaukštai acto, 8.1/2 stiklinės sauso vyno,
9.1/2 šaukšto miltų.
Veiksmai :
Iš mėsos išpjaustyti sausgysles ir ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėliais. Kilkės susmulkinti ir sumaišyti su tarkuota citrinos žievele, supjaustytais petražolių lapeliais ir actu. Mišiniu įtrinti mėsą, įdėti ją į sandariai uždaromą indą arba į plastikinį maišelį (be skylių) ir laikyti l—2 dienas šaltai. Paskui nuo mėsos nuvalyti prieskonius, apdžiovinti ją ir apkepinti troškintuve įkaitintuose riebaluose, Tada įpilti Va stiklinės karšto vandens, 1/4 stiklinės vyno ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, įdėti pagal skonį mėsos marinavimui naudoto prieskonių mišinio, supilti vyną.
Ištroškintą mėsą supjaustyti skersai raumenų griežinėliais ir sudėti į pašildytą dubenį kartu su keptomis bulvėmis ir virtomis morkomis arba kitomis daržovėmis. Į skystį, kuriame buvo troškinama mėsa, supilti šaltame vandenyje išplaktus miltus, pakaitinti, pagardinti, perkošti ir pagamintą padažą patiekti padažinėje
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti šviežius maisto produktus - Ruošiant valgį reikia visada laikytis recepte nurodytų proporcijų. Tada sunaudosite mažiau produktų ir nebus maisto likučių, kurie greitai genda. Labai svarbi produkto kokybė, todėl nepatariama be reikalo pirkti šviežių produktų atsargai. M...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Juoda jūra. Juodas smėlis. Juodas dangus. Sėdi du negrai studentai ir kalbasi: - Klausyk, ir kam tą juodą gumą mes deginame?