Receptai
Įtraukti į favoritus
Versija spausdinimui
Informuoti apie klaidas
Atsiųsk savo receptą
Ieškoti panašių receptų
Siųsti receptą draugui
RSS - receptai
Avižinių dribsnių saldainiai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
50 g sviesto ar margarino,100 g cukraus,
150 g avižinių dribsnių,
5 šaukštai grietinėlės ar nesaldinto kondensuoto pieno,
1 arbatinis šaukštelis likerio.
Glajui: 5 šaukštai miltinio cukraus, kondensuoto pieno,
2 šaukštai kakavos miltelių.
Veiksmai :
Ištirpinus puode sviestą, suberiamas cukrus /19/">cukrus , avižiniai dribsniai ir truputį paskrudinami. Tada supilama grietinėlė ir likeris, masė pakaitinama, kol skystis susigeria. Išmaišyta masė atšaldoma, iškočiojamas 2 cm storumo lakštas ir, supjausčius kvadratėliais, aptepama glajum.Glajui miltinis cukrus sumaišomas su kakava ir atskiedžiamas kondensuotu pienu.
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Ar būtina tą likerį dėt? :)
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Rėmėjai
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių - Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Diplomatas - tas, kuris siunčia jus velniop taip, kad imate laukti tos kelionės.