Komentarų archyvas
Ryžių mišrainė
tik mano seimoje visad darydavo su porais vietoj svogunu :)
as dar dedu agurka ilga smulkiai supjaustau....skanumelis is tiesu.
o vietoj kukuruzu zirneliu idejus- dar idomiua gaunasi:-) tik as tada paprikos nededu, o dedu kiausiniu ir svoguno pakepinto
Man, kaip studentui, ši mišrainė nepaprastai patinka. Namie gaminta daug skaniau nei iš parduotuvės, o ir kiekis didesnis išeina už palyginus mažesnę kainą. Norėčiau pridurti, jog čia dar tinka virti kiaušiniai. Tikrai suteikia šio to... daugiau.
as dar to recepto neskaiciusi mokejau...mhm.. tikrai skanu:)
skanu
mmm..
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti žuvį ? - Šviežia žuvis laikoma šaldytuve 4 – 50C temperatūroje. Įvyniokite ją į pergamentinį popierių ir įkiškite į polietileninį maišelį, kad žuvies kvapo neprisigertų kiti patiekalai....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Gegužės pabaiga. Per paskutine klasės valandėlę mokytoja klausia:
- Na, vaikai, kas jums buvo sunkiausia 7-oje klasėje?
- Paaiškinti pardavėjai, kam mes perkam degtinę