Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


Salakis


Salakai padengti nepaprastai gražia, tamsiai rusvos spalvos tviskančia žievele. Tiek pasižiūrėjus, tiek ir palietus ji primena gyvatės odą. Jeigu ne gardusis minkštimas, vaisius galėtų būti pačia tikriausia puošmena. Tačiau per ilgai laikyti pirktų vaisių nepatartina, nes jų minkštimas greitai sudžiūsta. Salako minkštimas yra šiek tiek aitresnis, skonis primena obuolio ir raudonųjų serbentų mišinį, kvapas panašus į duonvaisio. Salakai skanūs natūralūs. Taip pat juos galima apvirti citrinų ar vanilės sirupe, jais gardinti aštresnius egzotinius patiekalus. 
Salakai yra ličių giminaičiai, tačiau nei išore, nei skoniu nė kiek jų neprimena. Salako minkštimas yra šiek tiek aitresnis, skonis primena obuolio ir raudonųjų serbentų mišinį, kvapas panašus į duonvaisio.

Salakai skanūs natūralus. Taip pat juos galima apvirti citrinų ar vanilės sirupe, jais gardinti aštresnius egzotinius patiekalus.

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Anastazas, Zita, Gotautas, Aušra, Žydrė, Edilija.

Pasveikink!

Anekdotas

Naujasis rusas pasiklydo miške, stovi vidury pievelės ir sako: –Nu ką, taip sakant, aū…

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą