Žodynas
Salakis
Salakai padengti nepaprastai gražia, tamsiai rusvos spalvos tviskančia žievele. Tiek pasižiūrėjus, tiek ir palietus ji primena gyvatės odą. Jeigu ne gardusis minkštimas, vaisius galėtų būti pačia tikriausia puošmena. Tačiau per ilgai laikyti pirktų vaisių nepatartina, nes jų minkštimas greitai sudžiūsta. Salako minkštimas yra šiek tiek aitresnis, skonis primena obuolio ir raudonųjų serbentų mišinį, kvapas panašus į duonvaisio. Salakai skanūs natūralūs. Taip pat juos galima apvirti citrinų ar vanilės sirupe, jais gardinti aštresnius egzotinius patiekalus.
Salakai yra ličių giminaičiai, tačiau nei išore, nei skoniu nė kiek jų neprimena. Salako minkštimas yra šiek tiek aitresnis, skonis primena obuolio ir raudonųjų serbentų mišinį, kvapas panašus į duonvaisio.
Salakai skanūs natūralus. Taip pat juos galima apvirti citrinų ar vanilės sirupe, jais gardinti aštresnius egzotinius patiekalus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Naujasis rusas pasiklydo miške, stovi vidury pievelės ir sako: –Nu ką, taip sakant, aū…