Patiekalai.lt
Žodynas
Rambutanas
Rambutanai panašūs į mažus pūkuotus padarėlius. Žievelė primena odą, todėl apipjaukite peiliu visą vaisių ir perskelkite jį pusiau. Rambutanai yra artimi ličių giminaičiai ir, nors iš išorės jie vienas į kitą nepanašūs, abiejų minkštimai labai primena vienas kitą. Rambutanų minkštimas panašus į drebučius su kauliuku viduryje, yra gaivaus, rūgštoko skonio.
Skanu vaisių valgyti natūralų arba, perpjovus pusiau ir išėmus kauliuką, dėti į vaisių salotas. Įdomų patiekalą, tinkantį prie kokteilių, galima pagaminti iš rambutamų, kumpio ir salotų rucolla.
Rambutanai kilę iš Malaizijos. Šiandien vaisius auginamas Centrinėje Amerikoje ir Pietryčių Azijoje.
Skanu vaisių valgyti natūralų arba, perpjovus pusiau ir išėmus kauliuką, dėti į vaisių salotas. Įdomų patiekalą, tinkantį prie kokteilių, galima pagaminti iš rambutamų, kumpio ir salotų rucolla.
Rambutanai kilę iš Malaizijos. Šiandien vaisius auginamas Centrinėje Amerikoje ir Pietryčių Azijoje.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sviestas - Norint geriau išsukti sviestą, reikia naudoti šiek tiek suminkštintą, o ne visiškai ištirpintą. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kalbasi du mokiniai:
- Mes tik ką rašėm biologijos kontrolinį. Romas gavo dvejetą.
- Už ką?
- Už “špargalkę”. Mokytoja pagavo jį beskaičiuojantį šonkaulius.