Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


Rambutanas


Rambutanai panašūs į mažus pūkuotus padarėlius. Žievelė primena odą, todėl apipjaukite peiliu visą vaisių ir perskelkite jį pusiau. Rambutanai yra artimi ličių giminaičiai ir, nors iš išorės jie vienas į kitą nepanašūs, abiejų minkštimai labai primena vienas kitą. Rambutanų minkštimas panašus į drebučius su kauliuku viduryje, yra gaivaus, rūgštoko skonio.
Skanu vaisių valgyti natūralų arba, perpjovus pusiau ir išėmus kauliuką, dėti į vaisių salotas. Įdomų patiekalą, tinkantį prie kokteilių, galima pagaminti iš rambutamų, kumpio ir salotų rucolla.
Rambutanai kilę iš Malaizijos. Šiandien vaisius auginamas Centrinėje Amerikoje ir Pietryčių Azijoje.

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Salomėja, Ginvydas, Ginvydė, Otonas, Romanas, Otas.

Pasveikink!

Anekdotas

Ežeras. Žvejys gaudo žuvį. Prie jo prieina žioplinėjantis poilsiautojas ir pastovėjęs klausia:
- O ką jūs su žuvim darote?
- Na, mažas paleidžiu - atsako žvejys.
- O dideles?
- O dideles dedu į skardinę nuo šprotų.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą