Patiekalai.lt
Žodynas
Rabarbaras
Tai daugiametis žolinis augalas. Žiedai smulkūs, rausvai balti, vaisius tribriaunis riešutėlis. Rabarbaro preparatais gydoma žarnyno atonija, meteorizmas, lėtinis vidurių užkietėjimas. Iš rabarbaro lapakočių galima gaminti daug saldžių patiekalų: kompotus, džemus, uogienes, marmeladus.
Rabarbaras kaupia oksalatus, nuo kurių organizme gali sutrikti druskų apykaita.
Rabarbaras kaupia oksalatus, nuo kurių organizme gali sutrikti druskų apykaita.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žuvies žvynai - Jei sunkiai nusivalo žvynai, tai tris sekundes žuvį panardinkite į verdantį vandenį. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žvejoja du estai. Vienas staiga pašoka ir vargais negalais ištraukia iš vandens gyvą undinę. Palaiko rankose, pasukioja ir paleidžia
atgal į vandenį. Po gero pusvalandžio antrasis estas klausia:
- Kodėl?
Dar po pusvalandžio pirmasis atsako:
- Bet kaip?