Žodynas
Martini Rosso
Martini Rosso pagamintas dar XIX amžiuje, todėl, ko gero, turi teisę vadintis pačiu seniausiu vermutu.
Sodri spalva, ryškiai juntamas žolelių skonis. Rekomenduojama gerti vieną, kaip aperityvą (su ledu ir citrina) arba išbandyti kokteiliuose.
Kaina parduotuvėje apie: 23.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žuvis ir druska - verdant žuvį druską į vandenį berkite iš pat pradžių, ir druskos berkite daugiau, nei verdant mėsą ar kitus produktus;...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Mamyte, ar jau galiu dėvėti lemenėlę, man juk jau sukako šešiolika?
- Jokiu būdu, Deividai