Patiekalai.lt
Žodynas
Longanai
Longanai - tai maži, apvalus vaisiai, padengti rusva, traškia luobele. Šie vaisiai yra tolimi ličių giminaičiai, panašūs savo skoniu, tačiau šiek tiek aštresni. Drebučius primenančio ir beveik permatomo minkštimo viduje yra didelis nevalgomas kauliukas. Longanus skanu valgyti natūralius, tačiau jie puikiai tinka ir pagardinti saldžiarūgščius keptus patiekalus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip nulupti dešrą - Jei rūkytą dešrą sunku nulupti, ją pusę min. palaikykite šaltame vandenyje....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
– Mama, galima as nušoksiu nuo stogo?– klausia Petriukas.
– O pamokas jau paruošei?