Žodynas
Bianchi Enzo Cabernet Sauvignon
Šio ypatingo vyno gamybai skirtas derlius skintas nuo 40 metų ir senesnių vynmedžių. Vynas gamintas iš aukštikalnėse esančio Asti ūkio Cabernet Sauvignon (70%), Bordo vyno stiliuje įmaišyta ir Merlot bei Malbec žaliava. Derlius skintas rankomis į mažos talpos dėžutes, vyninėje dar kartą perrinktas. Po fermentacijos vynas atsargiai atskirtas nuo nuosėdų ir 20 mėnesių brandintas naujose prancūziškose ir amerikietiškose statinėse. Itin tamsios spalvos vyne dominuoja mėlynių ir tamsių sodo uogų bei prieskonių charakteris. Svaraus stoto vyne šiurkštumas vidutinis. Burnoje ypatingai ilgai išlieka ryškus džiovintų vyšnių ir trešnių uogų pojūtis. Vynas tinka 10 - 15 metų išlaikymui.
Butelio tūris: 0.75 lInternetinis adresas: http://www.vbianchi.com/
Kaina parduotuvėje apie: 96.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kavos pupelių lukštenimas - Kavos pupelės gali būti lukštenamos dviem būdais: natūraliu, kai uogos yra džiovinamos saulėje ar džiovyklose tam, kad pupelės atsiskirtų nuo lukšto, o paskui mechaniškai lukštenamos; arba šlapio proceso metodu. Dažniausiai pupelės yra dž...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vairuotojas - draudimo agentui:
- Ot "sekasi" - trečią kartą per sezoną į subinę įvažiuoja...
- Na tai aišku - važinėjate kaip pydaras.