Receptai
Vaisių salotos su mango padažu
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
2 prinokę mango vaisiai2 apelsinai
2 persikai
1 mažas melionas
1 nektarinas
2 slyvos
50 g aviečių
50 g mėlynių
4 šaukštai smulkiojo cukraus
1 citrinos sultys
(plastikinės plėvelės)
Veiksmai :
1. mango ldas/206/">Mango vaisius nulupame, išimame kauliukus. Vieną vaisių smulkiai supjaustome ir sutriname. Išspaustas apelsinų sultis supilame į mango tyrę, suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa vienalytė. Padažą perkošiame ir dedame į šaldytuvą.
2. Išgremžiame nektarino, persikų ir slyvų kauliukus, vaisius supjaustome plonais griežinėliais. Melioną perpjauname pusiau, supjaustome plonais griežinėliais ir nulupame žievę. Supjaustytus vaisius dedame į didelį indą ir pašlakstome citrinų sultimis. Indą uždengiame plėvele ir trims valandoms dedame į šaldytuvą.
3. Vaisių skilteles ratu išdėliojame lėkštėse ir užpilame padažu. Avietes ir mėlynes beriame ant vaisių. Desertą puošiame mėtų lapeliais. Likusį padažą supilame į padažinę ir tiekiame į stalą.
Emma Kingsgarden
Kiekvieno skoniui
Gardūs patiekalai Jūsų svečiams
http://www.sanitex.lt
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad žuvis gražiai apskrustų - Kad žuvis gražiai apskrustų, kepant neuždenkite keptuvės, o į riebalus įberkite truputį druskos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Rytas Paryžiuje. Ramu tylu. Tik kiemsargis gatvę šluoja. Lėtai ir didingai: vžyyyk, vžyyyk, o po to staiga greitai: vžyk, vžyk, vžyk, žvyk. Atsidaro langas, išlenda susitaršiusi panelė ir pasipiktinusi pareiškia: - Ponas kiemsargi jūs visą Paryžių išmušate iš ritmo..