Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Aliejuje kepta plekšnė


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

3 plekšnės  
pienas  
0,5 citrinos sultys  
30 g miltų  
50 g aliejaus  
druskos  
pipirų 


Veiksmai :

Žuvis nuvalome, išimame vidurius, nupjaustome galvas, gerai išplauname, pasūdome ir sudedame į indą.
Po to užpilame jas pienu ir palaikome 1 val.
Tuomet išimame žuvis iš pieno, pavoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje.

Tinka vartoti su :

algome su marinuotomis daržovėmis.

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Edita ( 2008-12-12 12:29:14 )
Kur deti citrina?
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Gomantas, Eibartė, Honorijus, Alberta, Norgaudas, Girenė, Honoratas, Tomas.

Pasveikink!

Anekdotas

-Alio! Pagalbos tarnyba?
-Taip!
-Duris reikia atidaryti, raktus pamečiau!

-Ačiū labai!
-Alio! Taksi?
-Taip!
-Galėtumėte atsiųsti didesnę mašiną?-Reikia daug daiktų pakrauti.
-O kiek ten pas jus tų daiktų?
-Na, nedaug - seifas, pora kailinių, aparatūra!…

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą