Komentarų archyvas
Žuvienė
visa skoni turbut laiko zuvies padazas. o gal blogai manau? be jo ar skani butu zuviene?
labai jau imantri zuviene, tingeciau virti, tikriausiai prireiktu visos dienos, o ir priedai kazkaip zuvienei nepriimtini, geriau jau virti lietuviska zuviene, iseitu daug pigiau ir paprasciau, ir man atrodo daug skaniau.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad žuvis nesuirtų - Kad kepama žuvis nesuirtų, pasūdykite ją prieš 10-15 minučių...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Inventorizacija Kauno zoologijos sode:
- Kobros, 20 ritinių po 30 metrų...
- Kinietiški nykštukiniai poniai - 2 kibirai po 15 vienetų...