Komentarų archyvas
Marinuoti patisonai
Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukraus dėka pyragaičiai tampa trapesni - Jei į mažus pyragėlius įbersite mažiau cukraus, jie taps minkštesni, o jei daugiau – kietesni ir trapesni. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Miške atidaroma nauja alkoholinių gėrimų parduotuvė. Visi žvėrys išsirikiuoja į eilę ir laukia. Apie 9val. ryto pasirodė ežiukas ir bando prasmukti be eilės. Lokys, kad suriks: -Ežį, ką čia sau galvoji!!! Marš į eilę!!! Ežiukas išsigandęs nueina antrą dieną vėl tas pats - visi žvėrys trypčioja eilėje, o ežys bando prasmukti be eiles. Lokys vėl, kad suriks: - Ežį, po galais!!! Kiek galima kartoti?!!! -Marš į eilės galą!!! Ežiukas susinervinęs suburba: - po galais, ir šiandien parduotuvės neatidarysiu...