Komentarų archyvas
Obuolių ir linų sėmenų blynai
gal ir nieko butu, bet tai ka... i abu indus miltu? tai po kiek ?
kaskokia nesamone gavosi!jei reiketu dar tokius daryti padaryciau, bet jei reiketu valgyti jau geriau mirciau negu deciausi i burna
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žuvies sultingumas - Nelaukite, kol žuvis visiškai atšils – dings jos sultingumas...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina turistas per mišką. Susitinka mešką. Meška klausia:
– Kas tu?
– Turistas...
– Netiesa! AŠ esu turistas, o tu – turisto pusryčiai...