Komentarų archyvas
Namie ruošti kibinai arba tiesiog pyragėliai su mėsa
Riebalų per daug.Aš kepu-0,5ltr.grietinės,700gr miltų,2kiaušiniaiir dar vienas aptepimui.Grietinę(naminę)pašildau mikrobangėje,o visa kitą kaip ir rašoma,tik nededu tešlos į šaldiklį.
Pagal toki recepta gaminti gali tik nemoksos.Ar jus bent isivaizduojate kiek reikia miltu, kad sugertu toki kieki riebalu, t.y. grietine ir margarina. Recepto autore turetu bent jau parasyti kokios konsistencijos turi gautis tesla, kad galima butu kepti kibinus. Cia tikrai reikia bent jau 1,5 kg miltu jei tik ne daugiau. Tokiu receptu prisigaudzius galima tik produktus sugadinti ir daugiau nieko!
Labai skanu.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Karštas fondiu - Nevalgykite mėsos tiesiai nuo fondiu šakutės – mėsa labai karšta ir galite nusideginti burną ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ruošiasi varlytė į pasimatymą. o turi tris plaukus. Stovi prieš veidrodį ir sako:
– Susipinsiu kasytę. Pina pina ir vienas plaukas nutrūksta.
– Ai, tiek to, susisuksiu kuodą.
Suka suka ir nutrūksta antras plaukas.
– Ai, tiek to, susirišiu.
Rišasi rišasi ir trečias plaukas nutrūksta.
– Tiek to!!! Eisiu palaidais!!!