Receptai
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 didelio ilgo agurko;1-2 didelių žalių ankštinių pipirų;
50-100 g (pagal skonį) žalių alyvuogių ;
1 šaukšto šviežios smulkintos kalendos (galite pakeisti petražolėmis);
2 šaukštų smulkintos šviežios mėtos lapelių;
2 šaukštų vyno acto (tiks ir citrinos sultys);
2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
druskos, pipirų.
Veiksmai :
Supjaustykite agurką, ankštinį pipirą kubeliais, alyvuoges susmulkinkite žiedeliais. Viską gerai išmaišykite, sudėkite prieskonius, supilkite actą ir aliejų. Pasūdykite prieš patiekiant, kad neišsiskirtų daržovių sultys. Sudėkite į dubenį ir –Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):atrodo rytuose zmogai be fantazijos....
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar uogienė-marmeladas jau išvirė? - Jei norite sužinoti, ar uogienė ir marmeladas yra jau pakankamai tiršti, darykite taip: pradėdami virti uogienę arba marmeladą į šaldytuvą įdėkite lėkštelę. Po kurio laiko įpilkite į ją šiek tiek uogienės/marmelado ir, kad atvėstų, pa...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Studento logika:
Kam man daug žinoti?
Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu.
Vadinasi, jei daugiau užmirštu, tai mažiau žinau.
O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu.
O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau.
Vadinasi, kuo mažiau žinau, tuo daugiau žinau.