Žodynas
Šeivamedės
Pati populiariausia šeivamedžio veislė ta, kuri apie Jonines paržysta dideliais kreminio baltumo žiedais, rudeniop virstančiais juodomis uogomis. Nuskinti žiedai turi būti sunaudoti iš karto. Be įprastų šeivamedžio sulčių, galima pasigaminti šerbeto ar putojančio vyno. Žiedus taip pat galima pakepinti – apvoliokite žiedus blyninėje tešloje, pakepinkite aliejuje ir pateikite su trupučiu cukraus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Mokėkite pasirinkti ikrus - Didžiausią vertę pasaulinėje rinkoje turi grūdėtieji didžiojo eršketo (Beluga) ikrai. Jie rinkoje sudaro tik 5 proc. visų ikrų. Šie ikrai stambūs, pilki, o labiausiai vertinami yra pilkai žydri. Pasižymi skonio grynumu. Jų stikliniai indeli...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Nu karas prasidėjo, eina visi žvėrys liūdnai kariaut. Ale vilkas ir nenori, eina per mišką, galvoja, kaip čia susimuliuot, gal rodomą pirštą dešinės rankos amputuot… nu ir sutinka zuikį, o tas linksmas:
- Tai kas yra, zuiki? - klausia pilkasai.
- Nu prievolės išvengiau, - aiškinas
- O tai kaip? - domisi
- Išsikastravau, - sako žvairasai
Nu vilkas pagalvojo, nu kastruotis tai praktiškai *pyp*, ale iš karo tai gyvas negrįši. Nu nuvėjo išsikastravo. Šaukimo punkte sako netinkat į karą.. o tai kas yra vistiek klausia vilkas.
- Plokščiapadis esate…