Patiekalai.lt
Žodynas
Rūgštynė
Tai daugiametis žolinis augalas. Vaistams vartojamos šaknys ir šakniastiebiai. Rūgštynių nuoviro mažos dozės vaikia sutraukiančiai, didelės laisvina vidurius. Nuoviru gydomas kolitas, enterokolitas, žarnyno atonija, hemarojus. Jose daug vitamino A, C, B grupės vitaminų. Rugštynių sriubą labai sveika valgyti pavasarį.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti šviežius maisto produktus - Ruošiant valgį reikia visada laikytis recepte nurodytų proporcijų. Tada sunaudosite mažiau produktų ir nebus maisto likučių, kurie greitai genda. Labai svarbi produkto kokybė, todėl nepatariama be reikalo pirkti šviežių produktų atsargai. M...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Apmokestinimo sistemos esmė: turtas, likęs pas subjektą sumokėjus visus mokesčius, laikytinas nuslėptu nuo apmokestinimo ir turi būti konfiskuotas.