Patiekalai.lt
Žodynas
Marcipanas
Konditerijos gaminys, paruoštas iš migdolų ir miltinio cukraus. Marcipanų tešla naudojama konditerijos kepinių įdarams ir puošybai. Vokietijos miestas Liubekas garsėja, kaip vienintelis tikro marcipano gamintojas, o Liubeko marcipanų sudėtis ir proporcijos laikomi griežtoje paslaptyje.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Minkšta mėsa - Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Pabradės Pieno reklaminė kampanija: Surinkęs 5000 pieno pakelių, galėsi pasistatyti nuosavą kartoninį namą Pabradėje!