Žodynas
Manastirska izba Zolotaja
Šis pusiau saldus tamsiai raudonas vynas – tai meistriškai subalansuoto skonio ir puikaus aromato derinys. Vynas gaminamas iš šiaurinėje Bulgarijos dalyje išaugintų vynuogių. Patiekiamas su įvairiais vaisiais, desertais bei sūriu.
Butelio talpa: 0.75 l
Kaina parduotuvėje apie: 7.00 Lt
Kaina parduotuvėje apie: 14.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip biriai išvirti ryžius? - Kaip biriai išvirti ryžius? Nuplauti ryžiai suberiami i verdantį pasūdytą vandenį (3 l vandens, 30 g druskos, 0,5 kg ryžių) ir verdami ant mažos ugnies. Išvirusius ryžius reikia supilti į sietelį ir perpilti karštu vandeniu. Kai vanduo nute...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Kodėl nusprendėte, jog liudininkas buvo išgėręs? - Jis įlindo į telefono būdelę, prabuvo joje valandą, ir išlindęs keikėsi, kodėl liftas neveikia.