Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


KALVADOSAS


Obuolių sidro (jame gali būti ir dalis kriaušių sidro) distiliatas iš Normandijos, Šiaurės Prancūzijoje. Kalvadoso miesto apylinkėse gaminamas geriausias kalvadosas. Le trou Normand - taip vadinama taurelė kalvadoso per pietus virškinimui pagerinti.

KAI KURIOS ŽINOMOS ALVADOSO RŪŠYS:

BOULARD
Dukart distiliuotas kalvadosas iš Kokanvilio; gamykla įkurta 1825 m.

BUSNEL
Populiariausias pasaulyje kalvadosas iš Kormelo miesto.

CCEUR DE LION
Nedidelė šeimos gamykla, pradėjusi gaminti kalvadosą tik 1979 m.

PERE MAGLOIRE
Jo Prancūzijoje parduodama daugiausia; gamykla įkurta 1821 m.

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Darvydas, Gintautė, Elvinas, Margarita.

Pasveikink!

Anekdotas

– Mečiau gerti, rūkyti. Žmoną – taip pat mečiau.
– O žmoną kodėl?
– Ji nenusipelnė tokio vyro!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą