Žodynas
Kagor red
Šis pusiau saldus vynas, pagamintas iš rinktinių vynuogių rūšių, išsiskiria sodria rubino spalva, išraiškingu aromatu bei turtingu vaisių skoniu. Dera prie įvairių desertų, konditerijos gaminių, sūrių bei vaisių. Patiekti 14-16 laipsnių temperatūros.
Butelio tūris: 0.75 lKaina parduotuvėje apie: 9.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Prieskonių vartojimas su Aviena - Juodieji pipirai Baltieji pipirai Žalieji pipirai Uoginė paprika Česnakiniai pipirai Universalūs prieskoniai Kadagio uogos Mairūnai Mėtos Peletrūnai Rozmarinai...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Niekas nėra idealus kol neįsimyli.