Patiekalai.lt
Žodynas
Egg-nog
Egg-nog kokteiliai visada daromi iš pieno ir vištos kiaušinio trynio. Jie patiekiami su šiaudeliu, kaip šalti arba karšti gėrimai didelėse plačiose stiklinėse (tumblers). Kadangi yra labai sotūs, dažnai geriami jau ryte.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mažiau žinai - geriau miegi, daugiau žinai - daugiau geri….