Patiekalai.lt
Žodynas
Dumplunė
Tai oranžiniai vaisiai, aptraukti popieriaus plonumo lapeliais. Vaisiai valgomi su odele ir viduje esančiomis mažomis sėklytėmis. Minkštimas švelnus ir sultingas, šiek tiek primenantis agrastus. Šie vaisiai labai skanūs, puikiai gali papuošti varškės pyragą ar vaisių salotas.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Paukštienos paruošimas kepimui - Prieš kepant paukštį pirma reikia gerai įtrinti druska. Žąsį paruošite daug skanesnę, jei ją ištrinsite kmynais, o kalakutą – druska ir česnaku. Riebius paukščius reikia pripilti sultinius, o liesus – riebalais. Kepant paukščius nuola...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Pasaulyje yra trijų tipų žmonės… Tie, kurie moka skaičiuoti ir tie, kurie nemoka.