Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


Dorados


Švelniai rausvos, sidabriškai pilkšvos, melsvo spindesio, aukso spalvos arba su tamsiais dryžiais. Jos lengvai atpažįstamos iš ovalios kūno formos, aukštos užapvalintos kaktos ir trumpo uodegos peleko. Tai labai kilni žuvis, jos mėsa nepaprastai skani ir švelni, tikrai patiks pačiam didžiausiam gurmanui.
Jų mėsa yra kieta, ji lengvai nesubyra ar neišdžiūna, todėl tinka kepti ant grotelių. Norint keptuvėje arba orkaitėje žuvį iškepti vienodai, reikia storiausiose vietose du tris kartus įpjauti šonus. Orkaitėje kepama arba troškinama dorada yra skaniausia naudojant čiobrelius, pankolius, rozmarinų šakeles ir sultingą alyvų aliejų bei truputį vyno.

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Timotiejus, Titas, Rimantas, Eigilė, Justas, Paulė, Rimas.

Pasveikink!

Anekdotas

Vatsonas nusprendė atpratinti Holmsą rukyti pypkę. Vieną kartą, kai seklys paliko ją smilkti ant židinio, Vatsonas paėmė ją, greit sukišo kandiklį sau į užpakalį, ir padėjo atgal. Grįžęs Holmsas kuo ramiausiai parūkė pypkę. Kitą kartą Vatsonas dar giliau sukišo sau į užpakalį pypkę ir net porą kartų pasukiojo. Holmsas neparodė, kad jaustų skirtumą. Taip tesėsi diena po dienos... Rezultatas: Holmsas kaip rūkė, taip ir rūko, o Vatsonas be pypkės jau negali...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą