Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


Aromatizavimas


Aromatizavimas – citrinos ar kito citrusinio vaisiaus žievelės išspaudimas virš taurės su gėrimu, tuomet žievelės ląstelėse esantys eteriniai aliejai, patekę į gėrimą, suteikia jam tam tikrą aromatą.

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Fidelis, Kantrimas, Gražvyda, Ervina.

Pasveikink!

Anekdotas

Čiukčia laikys vairuotojo teises. Reikia sveikatos pažymėjimo. Nueina priduoti tyrimus į polikliniką, išsitraukia iš krepšio 3-litrį šlapimo ir pastato seselei ant stalo. Seselė jam: -Na, jūs dar galėjote atsinešti lagaminą išmatų... Čiukčia po kojomis lagaminą krapštydamas: -Na va, kaip žinodamas...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą