Informavimas apie klaidas
Informuokite apie klaidą!
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Liūtas karalius nusprendė įvesti tvarką ir liepė visiems miško žvėrims atnešti jam kokio nors jo mėgiamo maisto. O tuos, kurie nepaklus jo įsakymui, liūtas pažadėjo savo galu išplakti. Atneša kiškis morką ir sako:
- Nu taigi žinai liūte, kad aš mėsos nevalgau, tai va atnešiau tau morkytę,- bandė teisintis kiškis, bet liūtas vistiek labai supyko ir sako:
- Na ką... pasilenk, kiški, dabar aš tave išplaksiu.
Plaka jis kiškį, plaka.... o tas ir verkia, ir juokiasi, ir verkia ir juokiasi. Tada liūtas ir klausia kiškio:
- Ko tu verki?
- Tai, kad labai skauda.
- O tai ko juokiesi?
- Ežiukas obuolį atneša...