Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Restoranai


Restorano informacijos peržiūra:

Hediard (Vilnius)

Adresas: VILNIAUS VARTAI, Gynėjų g. 14
Telefono nr.: +370 5 219 56 54, 219 56 53
Faksas: +370 5 242 10 54
„Hediard” - puikiai visame pasaulyje žinomas prekybos ženklas. Ši kompanija įkurta 1854 metais – jos pradininkas prancūzas Ferdinandas Hediard. Viskas prasidėjo nuo mažo turgaus vežimėlio – dabar „Hediard” butikų bei krautuvėlių priskaičiuojama virš 20 Prancūzijoje ir virš 200 visame pasaulyje – Ispanija, Rusija, Kazachstanas, Japonija, Šiaurės Korėja - krautuvėlės išsimėčiusios po visą pasaulį susilaukia vis didesnio vartotojų dėmesio. 2007 metais „Hediard” sukako 150 metų. Lietuviai sugalvojo pamaloninti savo lankytojus atidarydami ir pasaulio virtuvės restoraną. Interjero spalvos būdingos “Hediard” tinklui – elegantiška juoda, paslaptinga raudona. Šis klasikinis kontrastas sukuria jaukią atmosferą. Laikas trumpam sustoja, todėl kiekvienam siūlome neskubėti ir pasimėgauti. Profesionalus personalas pasirūpins, kad jūsų apsilankymas mūsų restorane būtų malonus ir nepamirštamas. Rytais siūlome pasimėgauti prancūziško stiliaus pusryčiais – šviežiai keptais rageliais su įvairių rūšių “Hediard” džemais, įvairių skonių ir aromatų kavomis, šviežiai spaustomis sultimis. Pradėkite dieną taip, kaip tai daro tikri prancūzai! Dalį produkcijos naudojame iš „Hediard“ krautuvėlės, kurioje galite rasti aukščiausio lygio gaminius – įvairiausių rūšių kavų, arbatų, gardžių saldumynų, prieskonių. Taip pat kiekvienas žinovas atras puikaus vyno ar kito tauriojo gėrimo. Mūsų išskirtinumas yra tai, jog naudojant „Hediard“ produktus savo patiekaluose išgaunamas ypatingas ir unikalus skonis. Patikusį padažą, prieskonius ar produktą iškart galėsite įsigyti pirmame aukšte esančioje krautuvėlėje. Išradingas ir novatoriškas virtuvės šefas maisto gamyboje perteikia savo patirtį, kurią įgavo keliaudamas ir dirbdamas geriausiuose užsienio restoranuose. Manome, kad kiekvienas klientas ras jo skonį ir reikalavimus atitinkantį maistą. Virtuvės šefas rekomenduoja paragauti pagal ypatingą „Hediard“ receptą ruošiamo ančių kepenėlių pašteto, kurio subtilus, rafinuotas skonis tiks kiekvienam gurmanui. Nedidelis, bet jaukus restoranas vienu metu talpina iki 60 žmonių. O furšetų-banketų metu iki 100-150 žmonių. Todėl siūlome rengti konferencijas, pristatymus, šeimos šventes, įmonių renginius. Planuojame rengti gėrimų, kavų, arbatų ir patiekalų degustacijas, kad kiekvienas atrastų savo individualų skonį. Mūsų tikslas – pranokti gurmanų lūkesčius ir pasiūlyti aukščiausio lygio produktus ir paslaugas. „Hediard“ restoranas įsikūręs antrame aukšte, krautuvėlė yra pirmame - kviečiame užsukti ir pasimėgauti gurmaniškais delikatesais iš Prancūzijos.

El.pašto adresas: info@hediard-lithuania.com
Internetinis puslapis: http://www.hediard-lithuania.com
Darbo valandos: I-V 08:00 - 23:00 VI 10:00 - 23:00 VII nedirba
Kategorija: Restoranai, Parduotuvės, Pobūviai
Virtuvės: Prancūzų.
Vietų: 60
Salių: 1
Automobilių stovėjimo vietų: 15
Vidutinė karštųjų patiekalų kaina: 40
Vidutinė dienos pietų kaina: 35
Nuolaidų kortelė: Nėra

- Internetinė svetainė
- Vieta vaikams
- Nemokamas automobilio stovėjimas
- Atsiskaitymas kreditine kortele
- Dienos pietūs
- Kondicionierius
- Pritaikyta neįgaliesiems
- Nuolaidos studentams
- TV
- Nakvynė
- Pobūviai
- Pirtis
- Kubilas

Nuotraukų galerija:




Grįžti atgal į restoranų sąrašą

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Joana, Žaneta, Gilmintas, Vaingedė, Dagmara, Žana.

Pasveikink!

Anekdotas

-Alio,policija?Pas Jona darze kulkosvaidis uzkastas.
-Atvaziuosim,issiaiskinsim.
-Alio,Jonai?Tuoj pas tave policija atvaziuos darzo kasti.Tu juos paskui pas mane atsiusk,kad malkas sukapotu.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą