Receptai
Žuvis, troškinta pomidorų padaže su grybais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.600 g žuvies filė,2.3 šaukštai margarino arba sviesto,
3.2 šaukšteliai miltų,
4.2 svogūnai,
5.250 g marinuotų arba sūdytų grybų,
6.5 pomidorai,
7.2 šaukštai rūgščių sulčių
8.0,5 stiklinės žuvų arba grybų sultinio,
9.3 šaukštai grietinės,
svogūnų laiškų.
Veiksmai :
Šviežią žuvį nuvalyti, atskirti filė ir sudėti į riebalais pateptą žemą puodą. Įkaitintame margarine pakepinti miltus, kapotus svogūnus ir grybus, įdėti pomidorų tyrės, įpilti skysčio, pavirinti, sudėti prieskonius. Šiuo padažu apipilti žuvį, puodą uždengti ir 20 minučių troškinti ant mažos ugnies. Ištroškintą žuvį apibarstyti susmulkintais svogūnų laiškais. Patiekti su virtomis bulvėmis, ryžiais arba bulvių koše. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):hmm 5 pomidorai..o ipilt pomidoru tyres,kas tai
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tradicija gerti arbatą su citrina - Patiekti arbatą su citrinos griežinėliais – tai iš Rusijos atkeliavusi tradicija. Todėl arbata su citrina yra vadinama rusiška arbata. Į rusišką arbatą NIEKADA nepilama pieno. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Nors kiek pradedant kalbėti apie šiuolaikinę fiziką, būtina suprasti, kas yra elektra. Paaiškinsiu jums tai mikrobangės krosnelės pavyzdžiu. Pliaukštelėjus jungikliu, elektra laidais patenka į mikrobangę, kur virsta (elektrolizės būdu) mažutėlėmis mikrobangelėmis. Jos viduje naršo tol, kol aptinka gabalą kokio maisto. Aptikusios praneša vienos kitoms pliaukšėdamos uodegėlėmis tam tikru būdu. Tada bangelės - darbininkės prasiskverbia pailgosiomis žarnomis ir susispiečia apie bangą - motiną. Tai sukelia staigų temperatūros šuolį, patiekalas pasitroškina ir būna suvirškintas aminorūgštimis. Fermentai išskiria burbuliukus, po ko seka stenėjimas ir nuleidimas. Požeminiais vamzdžiais pliurzė juda į nutekamųjų vandenų valymo stotį, kuri, savo ruožtu, viską nukreipia į upę, iš kur maišymosi proceso dėka viskas patenka į visas upes regione. Upės krenta iš aukštai ir suka turbinas, kurios gamina elektrą, kuri tuojau pat eina atgal į mikrobangę, tokiu būdu uždarydama elektros grandinę. Pastebėjote? Mikrogranulės su tuo niekaip nesusiję, todėl dėl jų nėra ko jaudintis. Patikėkite - joms į jus nusispjauti.