Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Žuvies ir varškės kepsniukai


Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

400 g šaldyta žuvis be odos
200 g varškė
100 g svogūnai
1 vnt. žalias kiaušinis
3 šaukštai miltai
druska
pipirai

Veiksmai :

Smulkiai supjaustykite šaldytą žuvį. Susmulkintą svogūną apkepkite keptuvėje su aliejumi . Sumaišykite žuvį, varškę, svogūną, kaiušinį, įdėkite miltų, pagardinkite prieskoniais, druska, išmaišykite. Kepkite keptuvėje su aliejumi nedideliais kepsniukais.

Tinka vartoti su :

Pie šios žuvies tinka virti ryžiai, karštas grietinės ir svogūnų padažas.

Receptą atsiuntė Asta

Receptą atsiuntė: Asta

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Felicita, Klemensas, Kolumbanas, Doviltas, Liubartė, Adelė, Kolumbas, Orestas.

Pasveikink!

Anekdotas

Amerikos universitetai - tai vieta, kur rusų žydai dėsto matematiką kiniečiams

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą